Om mig
Klienters berättelser

Om mig

Jag heter Gunilla Leopoldsson. Efter att ha arbetat i många år som arbetsterapeut med bl.a. rörelsehindrade barn och inom psykiatri började jag 1993 utbilda mig inom komplementärmedicin.

Bild av mig Jag hade då inga tankar på att jag skulle arbeta inom detta område utan gjorde det mest för min egen del då jag som många andra hade olika krämpor och behövde hitta vägar till egen läkning. De utbildningar jag valt att gå har jag själv haft stor nytta av och jag har under alla år gått regelbundet på olika behandlingar. Detta i kombination med alla människor jag mött genom åren som blivit hjälpta av behandlingarna gör att jag vet att det fungerar.

Jag startade mitt företag 1997 för att jag skulle kunna arbeta med detta på heltid. Under de snart 20 år jag nu hållit på har jag fortsatt vidareutbilda mig då det är viktigt för mig att de som kommer till mig vet att jag har en bra utbildning, kunskap och erfarenhet. Samt att jag uppdaterar dessa kontinuerligt.

Förutom att jag är leg. arbetsterapeut har jag en grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning på KBT, är instruktör i mindfulness och medicinsk yoga samt handledare i sorgebearbetning. Jag är även auktoriserad kraniosakral terapeut med 60 hp basmedicin och fortbildar mig nu i biodynamisk kraniosakral terapi i Tyskland. Dessutom är jag dipl. rosenterapeut, cert. massageterapeut, cert. aromaterapeut och ekologisk hudvårdsterapeut.